Aperitiv placinta cu naut, dovlecei si ardei

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2017 | 3241 vizualizari

 

reteta pentru picnic


Pentru un picnic reusit, ar merge de minune aceasta placintica delicioasa. 

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 g naut din conserva
  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 100 g faina
  • 50 ml ulei de masline
  • ½ ardei gras rosu
  • 3 fire ceapa verde
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta cu naut, dovlecei si ardei:

Cureti dovleceii si morcovii si ii dai pe razatoarea mica si ii storci bine ca sa elimini apa de vegetatie. Tai ceapa rondele si ardeii cubulete.

Intr-un vas, amesteci ingredientele de mai sus. Adaugi sare si piper dupa gust.

Separat bati ouale cu un praf de sare si le adaugi peste compozitia de dovlecei. Adaugi faina cernuta cu praful de copt si amesteci pana se omogenizeaza compozitia. Adaugi uleiul de masline si amesteci apoi torni compozitia in tava tapetata cu unt.

 

Coci placinta la 180°C, in cuptorul preincalzit, pentru 35-40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu naut, dovlecei si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu carne